Welkom

De mobiele pagina Liveparagnost.be is aan het laden...
betrouwbare paragnosten - directe antwoorden

paragnost Alena

Paragnost Alena

Paragnost  -  Relatiecoach  -  Gidscontact     0909 1919 -     0903 416 36

Alena - PIN 2781

Paragnost - Relatiecoach - Gidscontact

Bel paragnost Alena op via volgende telefoonnummers:
  NL  0909 1919
  BE  0903 416 36

Als intuitief medium sta ik klaar om jou te begeleiden op het gebied van werk, liefde en relaties. Met behulp van verschillende tools zoals tarot, pendel en orakelkaarten, en mijn jarenlange ervaring, stem ik af op jouw energie en maak ik contact met jouw gidsen om je het beste advies te geven. Als astroloog kan ik je inzicht geven in je geboortehoroscoop en een synastrie horoscoop maken voor jou en je partner. Met Horary astrologie kan ik specifieke vragen beantwoorden, van ja/nee-vragen tot het vinden van verloren voorwerpen. Ik werk het beste met duidelijke en specifieke vragen. Ook beschikbaar op de chat!

Getuigenissen Alena

Lieve Alena, ik kreeg je nooit aan de lijn, maar via de chat is het eindelijk gelukt. Wat een mooie reading! Het klopte helemaal. Ik hou je op de hoogte. Mo.

Mo

Lieve Alena, jouw voorspelling wbt mijn werk is uitgekomen! Ik bel jou snel weer!

Sas

Je bent geweldig, altijd eerlijk en on point! Dankjewel!

SA

Lieve Alena,

Via deze weg wil ik je laten weten dat heel veel voorspellingen zijn uitgekomen. Je slaat keer op keer steeds de spijker op de kop met hetgeen wat je aanvoelt. Hiernaast is het zeker waard om je adviezen op te volgen. De meeste voorspellingen zijn binnen 3 weken uitgekomen, soms eerder soms iets later. Kortom hou je me op de hoogte van de dingen die ik kan verwachten betreft liefde, toekomst en werk. Je geeft altijd een fijn gerust gevoel mee en ben je direct en eerlijk.

Mocht iemand een betrouwbare medium willen spreken, raad ik Alena aan 3

Liefs,

Veel liefs

Coco

Lieve Alena,

Wauw je blijft mij verbazen. Voorspellingen die uitkomen. Je ziet de situatie zo goed. Niet alleen de beste van de lijn, maar ook de beste medium die ik ooit gesproken heb.

Bedankt Alena :)

Liefst, A

A

Bedankt Alena voor alle voorspellingen en tijd. ik spreek je al een tijdje en je ziet het telkens goed! Beste van de lijn!! X A

A

Wauw Alena, je hebt mij opnieuw van mijn stoel geblazen. Ik heb je reeds vaker gesproken waarbij je er bovenop zat met je voorspellingen. Maar wat een mooie reading ook deze keer weer. Je sloeg de ene na de andere spijker op zijn kop, allemaal punten die je op geen enkele manier hebt kunnen weten of opmaken uit mijn vraag of ons eerdere contact een aantal maanden geleden. Je wist veilloos de dingen te benoemen die momenteel spelen in mijn leven en hebt mij absoluut weer in mijn kracht gezet.
Dankjewel voor je luisterend oor, je rake voorspellingen en je adviezen. Je bent een topper.

Heel veel knuffels en liefs Fiona

F

Wauw Alena, je hebt mij opnieuw van mijn stoel geblazen. Ik heb je reeds vaker gesproken waarbij je er bovenop zat met je voorspellingen. Maar wat een mooie reading ook deze keer weer. Je sloeg de ene na de andere spijker op zijn kop, allemaal punten die je op geen enkele manier hebt kunnen weten of opmaken uit mijn vraag of ons eerdere contact een aantal maanden geleden. Je wist veilloos de dingen te benoemen die momenteel spelen in mijn leven en hebt mij absoluut weer in mijn kracht gezet.
Dankjewel voor je luisterend oor, je rake voorspellingen en je adviezen. Je bent een topper.

Heel veel knuffels en liefs Fiona.

Fiona

Lieve Alena,

We bellen al geruime tijd met elkaar, en ik wil je via deze weg even een bedank sturen. Voor je tijd, je energie en je eerlijkheid. Jouw voorspelling is binnen 1 dag uitgekomen?!! Ongelofelijk vind je niet? Ik sta echt versteld van wat je mij vertelde, en hoe het is gegaan de uitkomst. Exact hoe jij het zei! Echt bedankt lieve Alena! Mensen, bel haar!!! Xx Thea

Thea

Lieve Alena,

Ik wil je via deze weg bedanken voor jouw readings. Ik vind het altijd heel fijn om met je te bellen en om je advies te krijgen.

Je readings zijn altijd zo on point. Je verteld mij altijd eerlijk wat je ziet, ook al was het soms moeilijk om te horen. Hierdoor wist ik wel echt hoe het allemaal in elkaar zat. Je voorspellingen komen uit, soms de zelfde dag nog. Soms zeg je iets, en die zelfde dag denk ik dan: omg, dat zei alena!!! Zo bizar.

Ik blijf je zeker bellen want je bent echt mijn favoriet. Ik heb veel gehad aan je readings en aan de gesprekken. Want naast je readings heb ik ook veel van je geleerd.

Heel veel liefs!

An

Je voorspelling is uitgekomen! Dankjewel voor je hulp, voorspellingen en advies. Top medium!!! :)

A

Beste Alena, bel je al een enige tijd. En moet zeggen dat wat je in de kaarten voor mij heb gezien en voorspeld. Omg, de voorspelling zijn uitgekomen.
Je hebt al heel vaak de spijker op de kop bij mij geslagen! Dank voor alles. Groetjes.

Roos

Onze lieve Alena kan goed in iemands hoofd kijken en vertellen wat de huidige situatie is. Ze krijgt soms dingen door, dat je echt versteld staat, van hoe ze dit kan weten. Haar voorspellingen komen uit, ondanks het even duurt met de tijd, komen ze toch uit! Ik weet niet hoe je dit doet. Maar je bent 1 van de top mediums die snelle specifieke vragen kan beantwoorden.

F

Ik spreek je al een tijdje over de liefde (aardeteken) en we hebben eerder gemaild dus kon dingen goed teruglezen. Nu zei je vandaag hij mist je en komt met bericht maar weet niet wat jij gaat doen...ik hang met jou op en ik krijg 3 uur later bericht van hem. Bizar

Anoniem

Liefste Alena, heb je 2 weken gebeld en je had me vertelt dat er een nieuwe start kwam in mijn relatie. Dit is juist ook uitgekomen! Je bent een topper met de juiste inzichten! Dank je wel en bel je zeker terug!
Liefs Sarah

S

Dank je wel voor het mooie en opbouwende gesprek.
Ik voel me echt rustig, terwijl ik best onrustig was. Je gaf me helderheid over een situatie waarin er weer contact met iemand is gekomen. Dit had jij weken terug voorspeld en is uitgekomen.
Ik weet dat wat je zag, ook er aan zit te komen en houd je op de hoogte.

Dank je wel voor je eerlijkheid en ook de push om voor mezelf te gaan werken.

Liefs

C

Alena, U bent de beste op de lijn. Wat u verteld is gewoon de waarheid. Verder geeft u adviezen waar ik heel veel aan heb. liefs A

Aiko

Lieve Alana,

Bedankt voor je luistert oor, bedankt dat mij inzichten geeft en met mij meedenkt, dank je wel dat je geen nonsens kaartreadingen geeft. Bedankt voor je geduld die je opbrengt om alsmaar naar dezelfde persoon te kijken in het hier en nu en stukje toekomst.

Ik heb biologische zusters al dan niet actief in mijn leven, maar als ik zou mogen kiezen, had ik jou als zus gekozen. Gewoon oprecht en medelevend.

Dank je nogmaals. In mijn laatste reading was ik terughoudend en klonk ik alsof ik zoiets had van; 'Het zal wel', maar dat is een teleurstelling vanuit mijn kant en wat ik emotioneel doormaak. Ik hou je op de hoogte van alles wat je met me gedeeld hebt.

Knuffel op afstand!

Carmen

Alena wat ben jij een lieve dame die zuiver is en zeker geen tijd rekt. Ik belde je in verband met de liefde. Over 3 weken/ 3 maand mag ik iets heel moois verwachten en mss is het wel M. Dat geeft me weer hoop want ik maak even een moeilijke periode door.
Je ben een aanrader en Ik bel je zeker weer. Als dank vele warme en liefdevolle knffs voor jou.

Annick

Lieve Alena, bedankt voor je mooie reading, het komt gewoon uit binnen een paar uur. Ik kon het niet geloven toen gebeurde! Wow! Ik stond helemaal perplex. Bedankt lieve Alena, tot snel xxx.

M

Getuigenis plaatsen

Getuigenis verzenden

Paragnost Alena

PIN 2781

Dit is de profielpagina van paragnost Alena. Op zoek naar een ander paragnost?
Kies dan hieronder eerst een paragnost en klik vervolgens op "bezoek profiel".


Of ga onmiddellijk naar het overzicht van alle online paragnosten.

 Naar overzicht online paragnosten  


Naar Boven