Welkom

De mobiele pagina Liveparagnost.be is aan het laden...
betrouwbare paragnosten - directe antwoorden

Tarotkaart Bekers Koning door paragnosten

Tarotkaart Bekers Koning

Hofkaarten  -  Bekers
Tarotkaart van 8 juni : Bekers Koning
Binnenkort liggen er belangrijke keuzes op je levenspad. Je zal jezelf geduldig moeten opstellen en uw keuze diplomatisch aanpakken. Bekijk alle opties vanuit verschillende invalshoeken en analyseer ze grondig. Gelukkig voor u zal de tarotkaart Koning van Bekers u bijstaan in deze periode, vraag zijn advies en bekijk uw keuze ook eens vanuit zijn invalshoek.

De bekers bij de Tarotkaart Koning van Bekers verwijzen naar bekers die zijn gemorst, maar er zijn ook nog gevulde bekers die zijn blijven staan. Is je glas halfleeg of halfvol? Zoek in je beslissing naar het positieve van uw keuze en laat u niet afleiden door het negatieve.

De Tarotkaart Koning van Bekers kondigt aan dat er een persoon in je leven zal komen, die luistert naar je suggesties, ideeën en keuzes, zelfs wanneer ze in strijd zijn met zijn eigen ideeën. Deze figuur in je leven is een persoon vol zelfvertrouwen, die je nooit veroordeelt of wijst op je fouten, een man of vrouw waar je naar opkijkt en aan wiens lippen iedereen gekluisterd hangt. Zijn wijsheid en ervaring kan je helpen bij het maken van je keuze, maar let op voor zijn of haar romantische charmes, laat je ook niet volledig inpakken. De Tarotkaart Koning van Bekers is immers een beetje narcistisch, hij of zij geniet van de aandacht en het feit dat iedereen naar hem opkijkt. Hoe meer mensen hem volgen, hoe meer dat zijn ego streelt. Hij of zij kan je helpen in het maken van je keuzes, maar hou er rekening mee dat het feit dat deze persoon je met alles helpt voor hem of haar onderliggend andere bijbedoelingen heeft. Pas dus een beetje op voor de egoïstische trekjes van de persoon die je zal bijstaan. Hou de relatie vriendschappelijk en jullie zullen er beiden beter van worden. Jij, omdat je geholpen wordt, hij of zij omdat de aandacht zijn of haar ego streelt.

Bekijk je keuzes vanuit verschillende invalshoeken, analyseer de mogelijkheden en gevolgen, kies voor de diplomatieke keuze, niet voor deze waarbij je over lijken moet gaan. Volg andermans adviezen niet blindelings.

Tarotkaarten van Bekers

Extra informatie

Uitleg over Tarotkaarten van Bekers

Alles start met de liefde, zeker bij de tarotkaarten van de bekers. Bekers tarotkaarten brengen je boodschappen op emotioneel, vriendschappelijk of romantisch vlak. Deze inzichten zullen vaak in je dromen tot u komen, dit kan 's nachts zijn, maar ook dagdromen zullen zich melden.

De Tarotkaart van Bekers verwijst naar relaties en de liefde, maar ook in de betekenis van de liefde voor ons zelf, ons innerlijk en uiterlijk, je moet immers ook van jezelf kunnen houden.

Let op, de beker die er het mooiste uitziet, is niet altijd de beker die de beste en lekkerste wijn bevat! Het symbool van omgevallen bekers die leeggelopen zijn of volle bekers met stevige basis zullen je tonen wat je moet doen. Is je glas halfleeg of halfvol? Vaak ligt het aan je ingesteldheid hoe je de zaken bekijkt en ervaart.

Bekijk je keuzes altijd vanuit verschillende invalshoeken, analyseer de mogelijkheden en gevolgen.


Tarotkaarten Bekers. Alles start met de liefde, zeker bij de tarotkaarten van de bekers. Bekers tarotkaarten brengen je boodschappen op emotioneel, vriendschappelijk of romantisch vlak.

Tarotkaarten paragnosten

Laatste 18 dagen

Uw persoonlijke tarotkaart?

betrouwbare paragnosten - directe antwoorden
Naar Boven