Welkom

De mobiele pagina Liveparagnost.be is aan het laden...
betrouwbare paragnosten - directe antwoorden

paragnost KC

Paragnost KC

Paranormaal advies  -  Paranormaal begaafd  -  Lichtkennis     0909 1919 -     0903 416 36

KC - PIN 2741

Paranormaal advies - Paranormaal begaafd - Lichtkennis

Bel paragnost KC op via volgende telefoonnummers:
  NL  0909 1919
  BE  0903 416 36

Welkom op mijn profiel. Samen met mijn gidsen ondersteun ik jou met alle liefde bij al jouw levensvragen. Dit kunnen vragen zijn op relatiegebied, ten aanzien van jouw loopbaan, jouw bedrijf of over jouw zielsmissie en spirituele ontwikkeling. Mijn specialisatie is het bieden van begeleiding tijdens transformatieprocessen en spiritueel ontwaken. Waarbij ik je vanuit mijn ervaringsdeskundigheid kan ondersteunen om vanuit een ander perspectief naar de moeilijke momenten in jouw leven te kijken, zodat je hier gemakkelijker en met meer vertrouwen doorheen kunt gaan. If you change the way you look at things, the things you look at change. Paragnost KC

Getuigenissen KC

Moeite waard om met KC in contact te komen, uitstekende medium en komt met oprechte dingen die men kan plaatsen. Gisteren met je gebeld, nu afwachten natuurlijk. Ik houd jou op de hoogte.

Gerda

Lieve KC wat ben jij duidelijk en helder. Je kan mij inzichten geven waardoor ik alles weer helder zie. Maar altijd helemaal juist, duideijk en met liefde. Dank je wel…. Liefs Marieke

Marieke

Hoi KC,
Heb je gisteren weer gesproken vanwege mijn twin. Je voelt alles zo goed aan. Als je je ingevingen doorgeeft dan voel ik echt aan dat het klopt. Je bent meer dan 5sterren waard!!!

M

Beste KC,.. wat een mooie gave.. Net wat ik nodig had om inzichten te verkrijgen over wat me overkomen is, meer bepaald de karma's uit vorige levens en hun invloed op dit leven. Manieren om ermee om te gaan en terug ruimte te geven aan het maken van eigenwaarde. En uiteraard nog veel meer.. Thierry

Thierry

Kc is geweldig. Kan breed kijken en slaat constant de spijker op de kop. Dankbaar.

Anja

Kc. Ik heb je over meerdere thema's gesproken waarin je me helpt om meer bewustzijn te krijgen in deze. Dank voor je hulp .

Lief

Lieve KC, wat een mooi gesprek weer. Dank je wel. Leeuwenmoed.

M

Dank voor het fijne en goede gesprek van net. je slaat de spijker op de kop met wat je zei. Ik hoop dat het me gaat lukken.

an

Dank voor het fijne en goede gesprek van net, je slaat de spijker op de kop met wat je zei. Ik hoop dat het me gaat lukken....

an

je hebt me aangeraden om een hypnosesessie te doen, ik ga dat doen op de problemen dat ik op mijn levensloop tegen kom het is geen regressie, ik heb er een goed gevoel bij we staan er open voor en kijken of het een positieve reactie heeft op mijn levensloop, ik stond er sta er septies tegenover maar we gaan het ondervinden, want momenteel overleef ik en leef ik niet door wat er is gebeurd in mijn leven, bedankt om me dat aan te reiken,

anoniem

Ik heb KC een half uur gesproken en al bij haar eerste ingeving was het raak. Ik heb zelden iemand meegemaakt die het allemaal zo juist had. Daarnaast is ze heel prettig om mee te praten.
Dank je wel KC.

Roy

Ik heb KC een half uur gesproken en al bij haar eerste ingeving was het raak. Ik heb zelden iemand meegemaakt die het allemaal zo juist had. Daarnaast is ze heel prettig om mee te praten.
Dank je wel KC!

Roy

Wat ben jij toch goed. Heb je net aan de lijn gehad. Je hebt niet veel tijd nodig om te vertellen in wat voor situatie iemand zit. Echt supermega goed. Een aanrader.

M

Wat goed KC, zonder iets te zeggen. Wat voelde dat goed en oprecht. Een grote dankjewel.

Wendy

Komt gelijk to the point en voelt feilloos aan wat de situatie is. Had graag nog door gepraat want wat KC te zeggen had boeide me en raakte me. Ik bel zeker gauw terug om het gesprek af te maken. Thx. Olga .

Olga

Dank voor het fijne en heldere telefoongesprek van zonet. Ik ga eraan werken KC. Je sloeg de spijker op de kop, dank.

an

Ons gesprek heeft mij tot in mijn ziel geraakt. Dank je wel voor jouw waardevolle advies en bevestiging.

Malika.

Malika

Juist een gesprek met KC, gehad ongelooflijk hoe ze mij terug in mijn energie geplaatst heeft. Heb weer moed en mijn hart heeft vreugde dank je KC. Heb je het moeilijk bel haar echt super.

He

Een topper van formaat. KC begint ook gelijk te vertellen over je situatie. Geen wachten maar gelijk een verhelderend antwoord. Echt een aanrader op deze site. Ik ben je dankbaar voor je steun en duidelijkheid. Bel haar zeker..

M

Big Thanks alweer, je kon mij niet goed meer verstaan en dat is oke. We waren toch al klaar. Nog een fijne avond en wie weet tot spreeks.

Avatar

Getuigenis plaatsen

Getuigenis verzenden

Paragnost KC

PIN 2741

Dit is de profielpagina van paragnost KC. Op zoek naar een ander paragnost?
Kies dan hieronder eerst een paragnost en klik vervolgens op "bezoek profiel".


Of ga onmiddellijk naar het overzicht van alle online paragnosten.

 Naar overzicht online paragnosten  


Naar Boven