Welkom

De mobiele pagina Liveparagnost.be is aan het laden...
betrouwbare paragnosten - directe antwoorden

paragnost Manuela

Paragnost Manuela

Paranormaal advies  -  Paragnost  -  Heldervoelend     0909 1919 -     0903 416 36

Manuela - PIN 2780

Paranormaal advies - Paragnost - Heldervoelend

Bel paragnost Manuela op via volgende telefoonnummers:
  NL  0909 1919
  BE  0903 416 36

Van Harte Welkom, mij naam is Manuela, Ik ben van kinds af aan accuraat in Helderziende waarneming en toekomstvoorspelling, contact met gene zijde, huisreiniging op afstand en healing op afstand. Ik zal uw paragnost zijn met mijn paranormaal advies. Liefde, werk, spiritueel advies bij rechtszaken, zakelijk, verhuizing, wonen en vermiste objecten. Laat mij u helpen met vragen die voor u tot heden onbeantwoordbaar leken. Lieve warme groet.

Getuigenissen Manuela

Bedankt voor je mooie Reading .
Groetjes, A

A

Lieve Manuela je hebt me vandaag zo geholpen ik ben je dankbaar xxx. Dank je wel Manuela, nu kan ik toch rustig slapen.

Madelein

Dankjewel voor het fijne gesprek. Alles klopt.
Groetjes,Ingrid.

Ingrid

Prachtig.Dit heb ik nog nooit meegemaakt. Echt heel bijzonder Manuela. Mijn dank is groot.
Liefs B

Brenda

Lieve Manuela, wat bent jij ongelooflijk goed in je waarnemingen. Hoef helemaal niks aan te geven en te zeggen je komt zelf al met antwoorden. Jij hebt me onwijs op weg geholpen. Ik heb je niet eens daarvoor bedankt dus ik hoop dat ik het nu een beetje goed maakt met je. Onwijs bedankt Manuela. Jij bent een echt medium met veel kwaliteiten. Lieve groet, Ronald.

Ronald

Ik heb toch al 3 verschillende mediums gesproken, ieder met hun eigen specialiteit en gave, maar Manuela steekt er toch met kop en schouders boven uit.
Zonder te vragen benoemde zij zoveel kleine details. Heel zuiver, oprecht en eerlijk. Dankjewel voor de reading en luisterend oor.

G

Stelt geen vragen en komt met informatie/details die ook nog kloppen.

S

Beste Manuela,
Heb je net gesproken. Je hebt me weer wat rust en vertrouwen gegeven dat het goed gaat komen. Ik laat het je zeker weten.
Fijne dame die in alle rust details geeft over hoe het gaat verlopen. Zo blij.

anoniem

Beste Manuela,
Wat een verhaal kreeg ik te horen en het voelt allemaal heel goed. Ongelooflijk dat U dat kunt op basis van alleen een naam. Ik ben heel benieuwd naar de uitkomst. Ik laat het U zeker weten.

anoniem

Lieve Manuela,

bij mijn vorige reactie staat dat ik U een waardering geef van 3 sterren. Dat is fout gegaan U bent een Medium met meer dan 5 sterren. U voelt alles heel goed aan en niets is teveel gevraagd. U neemt de tijd om naar Uw cliet te luisteren, iets wat ik zelf heel belangrijk vind. U bent een aanwinst op dit medium. Dank U wel voor al Uw steun en voorspellingen.

loes

Net manuela gesproken .wat is zij ongelooflijk goed.Nu hopen dat de toekomst ook uitkom,heb daar wel vertrouwen in.

Annie

Wat bent U goed. Heb U vandaag gesproken. Wat U uit U zelf zei kon ik mijn tranen niet tegenhouden. Ik hoop dat het allemaal uitkomt wat U mij heeft gezegd.

loes

Waauww. wat een bijzondere vrouw. Oprecht hartelijk DANK.

Patricia

Net voor het eerst Manuela gesproken.
Zeer aangenaam verrast.
Alleen door je naam en leeftijd kan ze dingen benoemen. Bij mij bv ook echt zaken die nu echt spelen. Maar ook dingen die zijn gebeurd. Ze zei bv ook direct de naam van mijn zoon, zonder dat ik dit had gezegd. Ze wist mijn pijnklacht precies te benoemen, waar ik pijn had, waar ik op moest letten. En ik heb hier zelf niks over gezegd. Echt specifiek.Dus erg knap. Aangenaam gesprek. Voor mij zeker voor herhaling vatbaar. Ik ga haar zeker terugbellen.

Dankjewel Manuela.
Liefs,
Karin.

Karin

Zeer goed , ik sprak je voor de eerste keer en zag alles heel goed . Je zei ook wat andere hebben gezegd juist dat jij heel goed zag wat voor man m n ex was . Groetjes.

Evi

Lieve Manuela,

Wij spreken elkaar al jaren. Je bent een geweldig medium die al heel vroeg dingen kan zien/voorspellen. Je voorspellingen komen (vroeg of laat) altijd uit.
Je bent een topper. Ik hoop je nog vaak te spreken.

Liefs.

M.

Getuigenis plaatsen

Getuigenis verzenden

Paragnost Manuela

PIN 2780

Dit is de profielpagina van paragnost Manuela. Op zoek naar een ander paragnost?
Kies dan hieronder eerst een paragnost en klik vervolgens op "bezoek profiel".


Of ga onmiddellijk naar het overzicht van alle online paragnosten.

 Naar overzicht online paragnosten  


Naar Boven